29 Mart 2013 Cuma

Tanker Truck Simulator

       2000'li yılların başlarında 18 Wheels of Steel oyununu hatırlarsınız. Bu oyunda şehirler arası yük taşımacılığı yapan bir kamyon şoförünü canlandırıyordunuz. Tanker Truck Simulator oyunu da yine aynı konu etrafında şekillenen 2011 yapımı çok daha gelişmiş, yeni özellikleri ve yeni efektleri olan bir kamyon oyunudur. Yine bu oyunda da yüklerinizi güvenli bir şekilde alıp, en az maddi hasarla ve en kısa sürede istenen yere ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Tabii yolculuk süresince belli saatlerde uyumak, yemek yemek, ve benzin doldurmak için durmanız gerekecek. Ayrıca radyonuzu açarak istediğiniz müzikleri dinleyebilir ve oyuna istediğiniz müzikleri yükleyerek kendi şarkılarınızı da dinleyebilirsiniz.

2 Kişilik Oyunlar

         2 Kişilik Oyunlar flash oyun kategorisi, arkadaşınızla birlikte oynayabileceğiniz birbirinden zevkli, ve çok çeşitli oyunları içeriyor. Arkadaşınızla birlikte futbol maçı oynayabilir, birlikte araba yarışı yapabilir ve dövüş yapabilirsiniz. Ayrıca dövüş oyunlarını da karşılıklı olarak oynayabilirsiniz. Arkadaşınızla kıyasıya mücadele edeceğiniz bu oyunlarda, çok keyifli dakikalar geçireceksiniz. Hatta bazı oyunların bağımlısı olacak ve saatlerce başından kalkamayacaksınız. Siz de bu eğlenceye katılmak istiyorsanız hemen 2 Kişilik Oyunlar Oynayın.

27 Mart 2013 Çarşamba

HueBrix Renk Yolu Oyunu

      HueBrix Renk Yolu oyunu, renk kutularıyla oynanan bir beceri oyunudur. Bu oyunda amacınız renklerin üzerinde sayılar kadar kutu ilerleterek renkleri tüm kutulara yaymak. Açıkta kutu bırakırsanız bölümü geçmiş sayılıyorsunuz. Her zorluk seviyesinde 30 bölüm bulunan bu oyunu bitirmek epey zamanını alacaktır. Basitten başlayıp git gide zorlaşan bu oyunda, bazen tüm renkleri yapacak ancak kutuları dolduramayacaksınız. Özellikle ilerleyen son bölümlere doğru bölümler içinden çıkılmaz bir hal alacak ve bazen sayıları bile tamamlayamayacaksınız. Sen de HueBrix Renk Yolu oyna, yeteneğini kanıtla!

26 Mart 2013 Salı

Mario Oyunları


7’den 70’e çoğu Türk insanı eski yıllardan beri Süper Mario oyunlarından birini mutlaka oynamıştır.  Süper Mario oyunlarının hikâyesi atari oyunlarında başladı ve günümüze kadar sıcaklığını korudu. Mario oyunları günümüzde eski oyunun zevkini vermiyor ancak eskisine benzer pek çok flash Süper Mario oyunu geliştirildi. Yeni yapılan Mario oyunları eskisi gibi tek tip de değil. Pek çok farklı Mario oyun modeli bulunuyor ve bunların kimisinde kamyon sürecek, kimisinde araba yarıştıracaksınız. Ancak kahramanınız hep Süper Mario ve kardeşi Luigi olacak. Yine eski oyunlardaki gibi prensesi kurtarmaya çalışacak ve Mario’nun kazanması için çalışacaksınız. Sen de Mario oyna, bu heyecandan geri kalma!

23 Mart 2013 Cumartesi

Anno 2070 - 2070 yılı

       Ubisoft firması tarafından piyasaya sürülen Anno 2070 oyunu İtalyanca "Yıl" anlamına gelen Anno kelimesinden oluşmuş ve anlayacağınız üzere oyunun konusu 2070 yıllarında geçiyor. Strateji oyunlarına yepyeni bir pencere açan bu oyunda, çevreci bir taraf da seçebilirsiniz, ya da zaten yok olmakta olan dünyayı daha da yok etmek üzere olan endüstri toplumunu da seçebilirsiniz. Oyun tüm dünyayı okyanusların basması ile insanların yeni bir yerleşim yeri kurma çabasını ve buna bağlı olarak yaptıkları kaynak savaşlarını konu ediniyor. Konusu itibariyle de oldukça ilginç olan bu strateji oyunu sizlere bağımlısı olacağınız yeni bir dünya sunuyor! Siz de hemen Anno 2070 oyunun edinin ve bu maceraya siz de ortak olun!

18 Mart 2013 Pazartesi

Speedway Liga

      Speedway Liga oyunu, motor yarışı oyunlarına yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Görüntü kalitesindeki mükemmellik ve yarışların çeşitliliği ile sizlere yepyeni bir dünya sunan Speedway Liga, bu alandaki öncü olmaya aday oyunlardan birisi. Bu oyunda yarışlarınızı normal yarış pistinde değil, cross sahalarında yani dağda çamurların içinde yapıyorsunuz. Cross oyunlarından farkı ise tek tek değil, aynı anda yarışıyorsunuz. Motor yarışlarını seviyor ve dağda bayırda yarışmaktan zevk alıyorsanız, Speedway Liga'yı hemen deneyin.
Yeni ideal oyununuz bu olabilir.

Oyun ayrıca minimum olarak 1 GB RAM ve 256 MB ekran kartı ile çalışabiliyor ancak beklediğiniz performansı almak için bunların 2 katı özelliklere sahip olmanız önerilir.

14 Mart 2013 Perşembe

Street Fighter - Tekken

       Play-Station'ın vazgeçilmez efsane oyunu Tekken ve ateride başlayan, Sega ile devam eden Street Fighter oyunlarını hepiniz hatırlarsınız. Peki hiç bu iki oyun birleşse diye ne olur diye düşünmüş müydünüz? Eğer düşündüyseniz bu artık gerçek oldu! Street Fighter ve Tekken oyunları, karakterler, özellikler, dövüş stilleri, tema vb pek çok konuda birleşerek ortak bir oyun çıkardılar. Bildiğim Ryu, Ken gibi Street Fighter karakterlerinin yanına Jin, Paul gibi Tekken karakterleri de eklendi, ve oyun iyice tadından yenmez bir hal aldı. Nefeslerinizi kesecek, size heyecanlı dakikalar yaşatacak ve bağımlı olacağınız bu oyuna hazırsanız, hemen Street Fighter X Tekken oyununu edinin, bu heyecana siz de katılın!

11 Mart 2013 Pazartesi

Jagged Alliance Crossfire

       Eğer gerçeğe uygun oyunları seviyor, siyasi entrikalardan hoşlanıyor, dünya politikasına ilişkin bir oyun arıyorsanız, Jagged Alliance Crossfire tam sizin aradığınız oyun olabilir. Çünkü bu oyunun konusu gelişmemiş ülkelere erzak, para vb yardım götürmeye çalışan ve Birleşmiş Milletler tarafından özel olarak seçilmiş bir ekibin üyesisiniz. Başlangıçta her şeyiyle plana uygun olarak işleyen bu oyunda, bu yardımın çıkarlarına ters düşeceği bazı ülkelere bağlı birlikler sizin yolunuzu kesiyor ve işinizi zorlaştırıyorlar. Tabii ki siz de elinizdeki silahlarla ve dahasını da elde ederek, bu güçlere karşı savaş vererek, amacınıza ulaşmaya çalışıyorsunuz.

7 Mart 2013 Perşembe

Aliens: Colonial Marines: İnsan üstü savaşlar için!

     Eğer silahlı ve ilerlemeli oyunları seviyor, müttefik ve düşmanlarınızla oynamaktan zevk alıyor, insan üstü yaratık ve robotlarla savaşmaktan keyif alıyorsanız Aliens: Colonial Marines oyunu tam size göre! Gelişmiş görsel efektleri ile size inanılmaz savaş enstantaneleri yaşatacak olan bu oyunda, ekibinizle birlikte yaratıkları ve robotları öldürmeye çalışacak, ve tabii ki hayatta kalmaya çalışacaksınız! Aynı zamanda insan ırkının kurtuluşu da sizin ve ekibinizin ellerinde. İlerledikçe yeni düşmanlar, yeni silahlar, yeni haritalar ile oynayacak, gittikçe daha zor ve daha heyecanlı bir oyun oynayacaksınız!

6 Mart 2013 Çarşamba

İnanılmaz Örümcek Adam - The Amazing Spider-Man

      The Amazing Spider-Man oyunu, tabii ki konu olarak diğer oyunlarla ve filmlerle benzer bir işleyişe sahip olan bu oyun, Geçen yıl gösterime giren The Amazing Spider-Man filmiyle paralel olarak ilerliyor. Eski oyunlara göre hareket kabiliyetinin ve görsel efektlerin fazlasıyla geliştirildiği bu oyunda, tabii ki filme ek olarak eklenmiş karakterler ve konu geliştirilmiş, ancak dediğimiz gibi geneli itibariyle filmle paralel olarak işlenmiş. Bu oyunda çok farklı kombine dövüş hareketleri yapabilecek, New York caddelerinde binaların ve gökdelenlerin tepesinde nefes kesen maceralar yaşayacaksınız.