29 Nisan 2013 Pazartesi

Gray Matter






















Gray Matter (Gri Madde) oyunu 2010 yılında piyasaya sürülmüş ve raflarda kalmış bir oyundur. Eğer psikolojik unsurlar içeren oyunları, gizem çözmeyi, bulmaca parçalarını birleştirmekten hoşlanıyorsanız Gray Matter tam sizin istediğiniz oyun! Bu oyunun konusu Dread Hill House isimli küçük bir kasabada geçiyor. Karısı vefat eden bir bilim adamı, bir sokak kızıyla karşılaşır ve bu küçük şirin kasabada birden doğa üstü olaylar gerçekleşmeye başlar ve siz de bu gizemi çözmek ve olanlara bir mana bulmak zorundasınız. Çok değişik psikolojik deneyimler yaşayacağınız bu oyunda, gizemli çözerken de gerilim hiç geri kalmayacak. Oyun gerek görselliğiyle gerek müzikleriyle o deneyimi size gerçekten yaşatacak türden. Bence bu oyunu muhakkak deneyin

24 Nisan 2013 Çarşamba

Syndicate

         Syndicate oyunu EA Sports firması tarafından 2012 yılında piyasaya sürüldü. Oyun 2069 yılında, dijital dünyanın kölesi olmuş insanların ticari kaygıları üzerine kurulmuştur. Bu oyunda büyük şirketler ticari çıkarlar için kelimenin tam anlamıyla savaşa tutuşmuştur. Bu oyunda biz de Eurocorp firması adına çalışan bir ajan olan Miles Kilo'yu canlandırıyoruz ve herkes gibi biz de şirketimizin çıkarları doğrultusunda savaşıyoruz. İçerdiği görsel efektler ve savaşı tipleriyle sizlere 2069 dijital dünyasını sizlere yaşatacak! Aksiyon ve gerilimin bir an bile kesilmediği bu oyunda, son model silahlar ve dijital düşmanlarınıza karşı amansız bir savaş vereceksiniz!

18 Nisan 2013 Perşembe

Half Life: Source

          Sierra firması tarafından geliştirilen ve piyasaya çıktığı ilk günden itibaren bugüne kadar popülerliğinen hiçbir şey kaybetmemiş olan Half-Life oyunu şimdi yepyeni bir paketiyle karşınızda! Half-Life'a bugüne kadar pek çok ek paket yapıldı ancak hiçbiri eski Half-Life tadını vermedi, grafik özellikleri ne kadar gelişirse gelişsin, insanlar Half-Life'ın ilk sürümünü oynamaya devam etti. Ancak Half-Life: Source çok farklı bir pencere açıyor, öncelikle yine grafik özellikler açısında fazlasıyla gelişmiş bir oyun çıkmış ortaya, ayrıca bunun yanında yeni silahlar ve düşmanlar eklenmesiyle de kalınmamış ve oyunun konusuna da bir orijinallik katılmış. İlk oyunda kaçmaya çalıştığını Black Mesa laboratuvarına bu kez geri dönmeye çalışacaksınız, çünkü bu kez insan ırkının yaşama şansı dışarıda değil, Mesa'da saklı. Tabii bunun için yine birbirinden zorlu engelleri aşmanız gerekecek.

14 Nisan 2013 Pazar

Counter Strike: Carbon

    90'lı yılların başlarından itibaren popülerliğinden zerre kaybetmemiş olan Counter Strike serisi yepyeni bir oyun ile karşınızda. Yine Sierra tarafından geliştirilen bu oyun, konu ve oynanış itibariyle eskilerinin tamamen aynısı. Yenilikler ise şu alanlarda karşımıza çıkıyor. Çok farklı, orijinal ve albenisi olan yepyeni haritalarda oynayacaksınız ve sayılarının çok olması sebebiyle ezberlemeniz bayağı zaman alacak. Eski oyunlarda olmayan, günümüz teknolojisi ve kullanılanlara uygun yeni silah modelleri ve fiyatlarındaki ayarlamalarla çok daha gerçekçi bir oyun oynayacaksınız. Ayrıca bunların yanında oyunun görüntü kalitesi, akıcılığı ve yepyeni gerçekçi efektleri de eklenince oyun, eskilerini aratmamakla kalmayıp, daha oynanası bir oyun ortaya çıkıyor. Counter Strike serisinin en yeni sürümü olan Counter Strike: Carbon'u mutlaka deneyin!

12 Nisan 2013 Cuma

Basketbolcu Çocuk Oyna

         Basketbolcu Çocuk adından da belli olacağı üzere Basketbol Oyunları kategorisinde yer alır. Bu oyunda her seferinde farklı noktalardan atış yapacaksınız ve toplarınız bitmeden en fazla sayıda basketi atmak için uğraşacaksınız. Ancak bilmeniz gereken bazı noktalar var. İlkinden daha demin bahsetmiştik, her atışınızı yakın veya uzak rastgele farklı noktalardan yapıyorsunuz. Basket atarsanız top sayınız azalmıyor. Kaçırdığınız basketler top sayınızdan düşüyor. Bu sebeple basket attıkça, daha fazla basket atma ihtimaliniz de artıyor. Ayrıca bir öneri olarak topları direk potaya atarsanız muhtemelen girmeyecektir. Yukarıya doğru attığınız atışların potaya girme ihtimali daha yüksek oluyor genelde. Basketbolcu Çocuk Oyna.

11 Nisan 2013 Perşembe

Güzellik Yarışması Oyna

        Güzellik Yarışması oyunu adında yazdığı gibi bir güzellik yarışması oyunudur ve Barbie Oyunları başlığı altında yer almaktadır. Bu oyunda çok sayıda giydirecek, makyajlarını yapacak ve jürinin karşısına çıkaracaksınız. Eğer güzel ve uyumlu elbiseler ve makyajları seçerseniz jüriden geçer not alarak sonraki tura geçeceksiniz. Sonraki turlarda daha fazla kızı süslemeniz ve daha fazla puan almanız gerekecek. Bu sebeple hiçbir zaman sıkılmayacağınız bu oyun sizlere çok keyifli vakit geçirtecek. Sürekli farklı kızları süslediğiniz ve giydirdiğiniz için büyük zevkle oynayacağınız bu oyun da diğer benzer oyunlar gibi fare ile oynanıyor. Öncelikle kızları doğru istasyona götürmeniz gerekiyor. Güzellik Yarışması Oyna.

9 Nisan 2013 Salı

Komik Surat Avcısı Oyna

        Komik Surat Avcısı oyunu fare ile oynanan ve Balon Patlatma Oyunları kategori başlığı altında yer alan bir flash oyundur. Bu oyunda ekranın üst kısmında size bir takım toplar rastgele olarak veriliyor. Sizin yapmanız gereken ise, alt taraftaki rokette bulunan topu yukarı doğru fırlatarak, doğru topların yanına yerleştirmek. Doğru top ise aynı renk top demek oluyor. Topu atmadan önce hangi renk olduğunu görebiliyorsunuz bu sebeple her topu kendi renklerini yanına atın. 3 veya daha fazla aynı renk top yan yana geldiğinde yok oluyor ve belli sayıda topu yok ettiğinizde bölüm geçiyorsunuz. Ancak eğer bir süre hiç top yok edemezseniz platform aşağı doğru inmeye başlıyor ve size yaklaşınca oyunu kaybedip baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Oyunda zaman sınırınız yok o yüzden tüm topları dikkatli ve isabetli bir şekilde atmaya çalışın. Komik Surat Avcısı Oyna.

7 Nisan 2013 Pazar

Örümcek Adam Yarışı Oyna

           Örümcek Adam Yarışı oyunu araba yarışları kategorisine son günlerde eklenen yepyeni bir oyun! Bu oyunda örümcek adamın arabasını kullanıyorsunuz ve düşmanlarınıza karşı yarışıyorsunuz. Bu yarış oyununda hem turbo kullanma seçeneğiniz hem de keskin virajlarda drift yapma olanağınız bulunuyor ve bu ikisi de bu oyunu sıradan bir yarış oyunu olmaktan çıkarıyor. Yarışları kazandıkça daha zor rakiplerle yepyeni yollarda yarışacaksınız ve bu macera hiç bitmeyecek! Ayrıca oyuna başlamadan önce zorluk seviyesini seçme şansınız da var. Acemiyseniz en kolay seviyeyi (EASY) seçmenizi tavsiye ederiz. Ustalaştıktan sonra oyunu bir de diğer seviyelerde bitirmemeniz hiçbir engel yok. Örümcek Adam Yarışı Oyna.

Trials Evolution: Gold Edition

       Daha önce farklı oyun konsollarında karşımıza çıkan ve Ubisoft firması tarafından 2008 yılında piyasaya sürülen Trials Evolution oyunu, bu kez bilgisayar oyunu olarak yeniden karşımızda! Bu sefer eski oyuna göre çok daha fazla gelişmiş görsel efekt, daha zorlu yarışlar, daha artistik atlayışlar ile karşımıza çıkan ve cross motor yarışlarının belki de en son noktası olan Trials Evolution oyunu bu kez Gold Edition ile bilgisayar ortamında. Bu oyunda yine dağda bayırda rakiplerinize ile yarışacak ve artistik hareketler yaparak daha fazla puan kazanmaya çalışacaksınız. Eğer motor yarışlarını seviyor, hele de cross motor oyunlarını seviyorsanız bu oyunun tadına doyamayacaksınız!

4 Nisan 2013 Perşembe

Karavan Park Et Oyna

             Karavan Park Et oyunu Araba Park Etme oyunları kategorisine son zamanlarda giren flash oyunlardan birisidir. Bu oyunun diğer park etme oyunlarından farkı ise biraz daha geniş ve uzun bir araç kullanıyor olmanız. Dolayısıyla hareket ederken ve park ederken daha fazla zorlanacaksınız. Ayrıca bu oyunun en temel özelliklerinden biri de caddenin bir yönünden başlayıp aksi yönüne doğru geçmeniz gerekiyor. Trafik akışının yoğun olduğu caddede hiçbir araç sizin için durmuyor. Bu yüzden geçişlerinizi hızlı bir şekilde yapmanız gerekiyor. Tabii bunu yapmak da uzun araçla hiç kolay değil. Karavan Park Et Oyna.

3 Nisan 2013 Çarşamba

Ameliyat Oyunları

          Ameliyat Oyunları kategorisi flash oyunlar arasında son dönemde eklendi. Bu oyunlar genel olarak size verilen talimatlar doğrultusunda ameliyat yapma üzerine kurulu. Yapmanız gereken Türkçe ya da İngilizce talimatlar doğrultusunda ekrandaki yardımcı işaretler yardımıyla ne yapacağınız anlayarak en az hatayla yapmak. Bu kategoride insanlar üzerinde kol bacak ve göz ameliyatı yapabileceğiniz gibi hayvanlara ameliyat yapma konusunda da bilgi sahibi olabilirsiniz. Size doktorluk mesleği hakkında bazı fikirler verecek olan ameliyat oyunlarının hemen hepsi fare yardımıyla oynanıyor. Hata yaptıkça hastanıza zarar verme, dolayısıyla oyunu kaybetme riskiniz artıyor o yüzden dikkatli olun Ameliyat Oyunları Oyna.

2 Nisan 2013 Salı

3D Formula Yarışı

        3D Formula Yarışı oyunu klavye ile oynanan 3 boyutlu bir formula yarışı oyunudur. Oyun 3 boyutlu olarak oynanır ve efektleri fazlasıyla gerçekçidir. Ayrıca virajları alırken en az gerçeği kadar zorlanacaksınız. Ayrıca yarışları dereceyle bitirdiğinizde para ödülü alacaksınız ve aldığınız para ödülleriyle de arabanızı geliştirebilir, yeni araba alabilir ve yeni yollarda yarışabilirsiniz. İsterseniz daha fazla yarış kazanıp tümünü birden de yapma imkanına sahipsiniz. 3D formula yarışı oyunu 3 boyutlu olarak hem gerçekçi hem de çok zevkli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. 3 boyutlu yarış oyunlarının içerisinde gerçeğe en yakın olanı desek yalan olmaz. Sen de 3D Formula Yarışı Oyna.

A New Begining: Yeni Bir Başlangıç

           A New Begining oyunu 2011 yılında piyasaya sürüldü. Animasyon havasında hazırlanan bu oyun, dünyanın sonunun gelmesini konu ediniyor. Dünyanın sonu gelmek üzeredir ve dünya 4 köşesinden asılı durmaktadır. Bunu kurtarmak ya da kaybetmek ise sizin ve ekibinizin elinde. Oyun her ne kadar animasyon tarzı olsa da, bu oyunda her türlü ekran detayı düşünülmüş ve her detaya en ince ayrıntısına kadar yer verilmiş. Dünya ekolojik dengesizlikler yüzünden yok olmak üzere ve dünyanın kaderini yalnız siz belirleyeceksiniz! Macera ve gerilimin hiç eksik olmadığı bu oyunu hemen edinin, bu maceraya siz de katılın!