18 Mayıs 2013 Cumartesi

Dead Block

Dead Block oyunu fotoğrafta basit görünse de, işin gerçeği hiç böyle değil! Dead Block oyununda amacınız, oyunun baş düşmanları olan zombileri bulunduğunuz mekandan uzak tutmak. İşte oyun da tam burada ilginçleşiyor. Zombilerle göğüs göğüse muharebe etmiyoruz! Bunun yerine çevredeki objeleri kullanarak zombiler için engeller ve tuzaklar oluşturuyoruz.

Mesela nedir derseniz de, etrafta sandalye masa gibi tahta bir eşya gördüğünüzde onu kırarak tahta elde ediyorsunuz ve resimde görüldüğü gibi zombileri kapıda biraz oyalamak için tahtalar gerekiyor. Tabii ki oyunda çok fazla kapatmanız gereken yer olduğundan bunu yapmak hayli zor. Bunun yanında zombilere tuzaklar da kurabilirsiniz. Örneğin azot gazıyla dolu tüpü zombilerin geleceği kapı veya pencerenin önüne koyarak girer girmez donmalarını sağlayabilirsiniz.

Oyundaki tuzaklar çok ve çeşitli o yüzden biz anlatmayalım, siz yaşayın görün! Unutmayın, bu oyunda kalıplara bağlılık yok, çevrenizde her eşya sizin için bir tuzak malzemesi olabilir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder